Щастлив ли съм?
Не зная....
Влюбен ли съм?
Пак не знам...
Самотен съм, това го зная,
нещастен съм и туй го знам.
С надежда чакам щастието мое
и чакам нежната любов.
При мен да дойде с топлина..
Да, но животът е буря,
с вятър и мъгла.
Не виждаш нищо,
само тишина и студ.
Къде са хората - не знаеш
и сам вървиш в непрогледната мъгла.
Дъжд се сипе, удря те, мъсти,
но и той не знае за какво мъсти.
Лош живот живея и за любов
добра копнея.
Чакам я и търся я аз нея,
но няма да е скоро - знам това.
Ах, тази тъмна и жестока,
непрогледна мъгла.
© Ангел Все права защищены