Величайте Бога,
чеда млади и стари,
молете се Нему за прошка,
за мир, здраве и благоденствие.
Пейте песните Му,
четете неговите мъдри книги -
отпечатани в светата Библия,
която пази векове пророчества.
Бог е във всеки нас,
във всичко, що виждаме и докосваме,
що дишаме и пеем.
Той е нашето минало и бъдеще.
В Него, вие чеда Божии,
се уповавайте и молете,
свещи в старата църква вие палете
и спомняйте за Неговите думи мелодични.
© Венцислав Илиев Все права защищены