Молитва
Благодаря ти, Господи, че сля
пътеките ни във една
и даде шанс да продължим,
по пътя общ - като един.
В обща радост и тъга
преминахме житейската съдба
и две слънца за нас дари,
с тях пътя ни ти освети...
Тях с разум и любов дари -
и пътя прав им покажи.
Това е всичко, за което
мечтае със поклон сърцето.
© Гергана Спасова Все права защищены