Молитва
Опиянена, бездиханна и щастлива,
потъвам във съня ти, Господи!
Изплувам във море от спомени,
вълни събуждат в мене изгреви...
Сама ли съм сред пепел и жарава -
крещяща, огнена стихия?
Потъвам в мрак и светлина в олтара
на любовна, пламенна магия...
Събуждам изгреви и залези самотни.
Преплувам бури, ветрове.
Вселената прегърна ме - О, Господи,
и тебе търся в нечие сърце!
Вибрации, и стонове, Голготи,
хиени гладни - жадни за кръвта.
Една жена пред теб сега прекланя
главата си и моли за любов Света...
24.09.2010г
Галина Москова
© Галина Москова Все права защищены