На тебе, Боже, пак говоря
и чуваш ли, дори не знам,
че всяка вечер все се боря
да скрия сълзите във твоя храм!
Че пет години тихо плаках
и в тъмното се крих сама,
и малко обич кротко чаках
със много болка, гняв, тъга!
Прати ми, Боже, някого от Рая
и всичко мое в миг ще подаря
на Него, Боже, но от страх не зная
без Него как ще продължа....
Прости ми, Боже, всички клетви,
прости нечестните ми земни дни.
Повярвай в мен и в тез молитви
и моля те, над мене бди!
© Иринка Все права защищены