3 авг. 2011 г., 10:05

Молитва 

  Поэзия » Другая
608 0 2

Аз вярвам, че си там,

вярвам, че те има,

но, моля те, дай ми нужната сила!

Направи ме веднъж истински щастлива,

нека в душата не идва поредната зима.

 

Дай ми здрава мисъл,

нека пак животът има смисъл!

Осветявай пътя тесен,

аз знам - той не е лесен,

но ще се боря за това, което беше мое,

и отново ще го направя свое.

 

Бъди с мен, не ме предавай,

не си тръгвай, не ме изоставяй!

Нуждая се толкова от теб,

искам в сърцето пак да има ред.

Защитавай ме в трудност и беда,

аз знам, не мога да се справя сама.

 

Покажи ми истинска любов

в този свят толкова суров.

Приятелство, така чисто и омайно,

искрено и дълготрайно.

Покажи ми хора, на които да разчитам,

думи, в които да се вричам.

 

Помогни ми, моля те, сега,

не ме оставяй отново сама!

Направи ме силна и добра,

това е всичко, което искам на света!

© Ванс Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • (sun) мерси
  • В теб има една безгранична ЧИСТОТА!!!ЕДНА ИСТИНСКА СИЛА!!!!!Толкова грабващо пишеш!!!!!!!!!!Толкова различно!!!!!От произведенията ти ми се струва, че много си приличаме!!!!!!!!!!Много много много си ТАЛАНТЛИВА!!!!!!!!Моите ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!!!!!!!!И пожелания за вечно ЛЯТО!!!!!!!!И никаква зима!!!!!!!!!!!
Предложения
: ??:??