Молитва
Господи, прости на мене, грешната жена
това, което ще си пожелая,
дори и късно, направи така,
че любовта да мога да позная.
Не обичта на майката към своите деца
и милостта към страдащите хора,
не на патриотите - жертвоготовността
или на прелюбодейците - позора.
Дари ми онази мечтана любов
между две души, тела, съзнания,
която е вяра, надежда и зов,
и радост, и болка, и плътско желание.
Моля те, Господи!
© Арина Все права защищены