7 июл. 2024 г., 18:58

Молитва 

  Поэзия » Любовная
132 1 0

 

Протегни към мен ръцете си,
бъди ми дом.
Отвори сърцето си за мен,
не ме оставяй сам.

 

Погледни ме с топли очи,
дай ми слънце, дай ми небе.
Много чужд ми е този свят
без тебе.

 

Говори ми, говори ми!
Ах,славей ли пее?
Живее ми се,живее! 

 

Без любовта ти сърцето ми ще умре.
Ела, кажи ми - Обичам те!

На Г ❤️

© Миглена Спасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??