Изсъхнали
венци от спомени.
Погребана
жива мечтата.
Една бездънна
болка.
Очакване...
Почти угасващо
кандилце на надеждата...
И грачещ като черен гарван страх.
Една молитва.
Може би последната...
Дали?
Дано!
Дай Боже.
Пак...
© Веселка Стойнева Все права защищены