Ти си тръгна от света,
без да кажеш даже СБОГОМ.
Плаче моята душа
и за теб сега се моли:
"Боже Господи, прости
всички волни и неволни
грешки и човешки слабости
и на моя скъп баща
ти душата приюти
в ЦАРСТВОТО НЕБЕСНО".
утре е Архангелова Задушница и с този стих искам да почета душата на баща си
© Анна Дюлгерова Все права защищены