Ако по Коледа има чудо,
нека върне усмивката в теб,
нека здравето твое възвърне,
радостта ти и твоя късмет!
Ако по Коледа има чудо,
нека сбъдне всяка мечта,
нека слънце в тебе да грее,
да пресъхнат сълзи и тъга!
Ако по Коледа има чудо,
нека пребъде в този куплет,
нека моите думи те топлят,
те са молитва и песен за теб!
Ако по Коледа има чудо,
нека се случи в този ден,
нека обич душата изпълни,
нека е чудо дарено от мен!
Петър Пацев
© Петър Пацев Все права защищены