8 дек. 2010 г., 16:01

Молитва преди Коледа 

  Поэзия » Другая
1495 0 16

Отвори очите ни, Господи,

защото слепи сме и не виждаме

как Твоята същност

край нас блести.

Отпуши ушите ни, Господи,

защото глухи сме и не чуваме

как Твоят нежен,

душевен шепот трепти.

Укроти умовете ни, Господи,

защото полудели сме

и не осъзнаваме как

Твоята Мъдрост от всяко нещо струи.

Открехни и сърцата ни, Господи,

защото жестоки и безсърдечни сме

за Твоята вечна Любов,

която във всеки миг

живота твори.

© Татяна Борисова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??