Молитва за обич ти пращам,
дали ще я чуеш - не знам.
Очите ти исках да срещна,
но ти не погледна насам.
От устните исках да пия
най-сладкия, нежен нектар.
Но тръгна си, жадна останах,
да бъдеш поиска ти... сам.
Какво да ти кажа? Немея...
От силните чувства горя.
След всеки пожар бавно тлея
и себе си само виня.
След всяка любов идва края.
След всяка усмивка, тъга.
От болката силна не смея
дори да отроня сълза.
Молитва за обич ти пращам,
докосвам те с тези слова.
Защото единствено те са,
които на теб... ще даря.
© Кремена Стоева Все права защищены
дори да отроня сълза.
Молитва за обич ти пращам,
докосвам те с тези слова.