6 мар. 2018 г., 16:36

Молитви 

  Поэзия
284 0 1

Круме, Круме, я да станеш,
наглите крадци да хванеш!
Да им режеш носовете, 
и гипсираш вратовете.

Всяко място да се знае!
Няма да настъпи края –
на теглото нечовешко,
докато ни тъпчат смешно!

Българинът носи сила!
Днес обаче се е скрила...
Всеки втори лъже, бие,
взима, драпа, удря, крие.

Заличават род, родина.

Милата ни татковина
много скоро ще се срути,
щом сме слепи и нечути!

© Димитър Драганов Все права защищены

По повод последните събития в страната.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??