Почувствах те
върху възглавницата си.
С косите
и лицето си,
приласкани някога.
И с очите си,
препълнени
със твойта страст
и хубост.
И със сърцето си,
преливащо
от обич.
Мирисът ти
ме залюля,
издигна ме
и ме хвърли
в сънища
тайни
и явни,
в сънища
сити
и гладни...
Моля те,
докосни се
пак
до възглавницата ми!
© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ Все права защищены