18 янв. 2008 г., 20:17

Моля те, излез от съня ми 

  Поэзия » Любовная
1197 0 16

Къде си?

Защо идваш само на сън?

Сигурно съм слаб

или слабо те викам?

Защо съм сам?

Може би сгреших.

Аз ли греша

или съдбата ми?

Коя си?

Може би от някой друг живот

още ми се сърдиш

и не идваш в този...

Моля те, излез от съня ми

и остани в живота ми

завинаги...

 

© Владимир Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??