Моля те, не страдай
Като в онзи чернокож блус
Който тази вечер ме открадна
Толкова болка се е насъбрала
В някой хора, че
Само китарата може да я изкаже
Толкова е безцветно желанието ми
Да те забравя
Така че, моля те не страдай
Съжалявам
Че утихнаха китарите ми
Случва се понякога
26.10.2006
© Десислав Илиев Все права защищены