На ...
Моля те само,
любима,
ела за миг в моя свят
и
докосни ме!
Моля те, любима,
леко само докосни
и в очите мои погледни.
Там ще прочетеш
какво си ти за мен
всяка нощ
и всеки ден!
За себе си всичко аз знам
и колко малко мога да ти дам –
само един мой свят
не на пари,
а на чувства богат.
От векове те нямат цена,
за много нищо не струват,
а не зная защо
често тях ги купуват.
Но нали си истинска жена,
затуй –
моля те, любима,
само за миг
докосни ме,
а, после,
за да си щастлива
ако поискаш
и ако можеш
ти,
забрави ме!© Вили Тодоров Все права защищены