Защо ли спряха птиците да пеят...
Дали защото хората не спряха
да мълчат, а може би просто им
умръзна и те като нас от многото
си песни да грешат...
Дали готови сме за тез промени?
Да се пречупим и да си простим,
За грешките за свойте и чуждите.
И за интригата и за страха.
И нека вече да започнем
на чисто и да чуем песента!
На птиците и нека да усетим топлината
на слънцето лъчисто и на
любовта.
© Ангел Все права защищены