а под нозете ти пясъкът пари,
ще съм твоето морско момиче,
дето фара в очите ти пали.
Ще съм твоята тиха лагуна,
укротила духа ти фатален,
ще те галя и после целуна,
охладила дъха ти пожарен.
Докато по плажа с вятъра тичаш
и тананикаш нашата песен,
на онова момче ми приличаш -
с което сме в златната есен.
© Валка Все права защищены