МОМИЧЕ ЗА СРЯДА
Всяка сряда е пролет
и да няма кокичета.
Всичко в мене танцува.
Чувам, чувствам обича ме…
А четвъртък и петък
той е някъде с друга…
За това не говорим -
проза сива, съпруга…
В събота и неделя
той преглежда домашни.
В понеделник е шефът -
гледа другите страшно.
Днес отново е сряда -
време само за мене…
Но дали ме обича, ама
хич не ми дреме…
© Радка Миндова Все права защищены