17 авг. 2006 г., 21:17

Момичето на хълма 

  Поэзия
763 0 1

На хълма далечен и сам
момиче красиво седеше
седеше винаги там
и слънцето залязващо следеше.
Там тя беше и вчера
там ще бъде и утре
и както светлината зад хълма умира
тя сякаш умира отвътре.
Никой не я доближава
на хълма далечен и сам
и сякаш ги е страх да не избяга
и да я няма вече там.
Но ако идете вие някога там
ще видите лицето й обляно в сълзи
тя ще е все още на хълма далечен и сам
и слънцето залязващо ще следи!

© Маги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??