Започна глухарченият цъфтеж,
нежна пеперуда в лилиум.
Наркоман, изпаднал в делириум,
поема глътка въздух свеж.
О, mon amour, изгрей отново
между хиляди летящи души.
Ще те чакам в моите мечти
със сияние омайно, ново.
Искам още от твоята дрога,
за да живея в други светове
и да рисувам с невидяни цветове.
Цял живот ще те чакам... Мога!
© Стефка Георгиева Все права защищены