Обичай ме тайно,
усмихвай се скришно,
за миг забрави
за всичко предишно.
На всяко начало
известен е краят.
Защо да го мислим?
Нали е все тая!
Мръсница бъди,
а после икона.
Молитва бъди.
Царица на трона.
А аз ще съм с теб.
Невидим, но верен.
В душата си бял
и мъничко черен.
© Георги Стоянов Все права защищены