Море от сълзи създадох,
но с тях не успях да те върна.
В тъга и болка се облякох,
но копнея да те зърна.
Морето в океан прераства,
нямат край моите сълзи.
Тази болка е ужасна,
но къде си, къде си ти?
Само ти океана можеш да пресушиш,
да върнеш усмивката на лицето.
Само ти можеш да ме утешиш
и ще забие отново сърцето.
© Пролетното момиче Все права защищены