Щом духне пролетният вятър
и пръсне облаци дъждовни,
морето - твоят стар приятел
шепти истории съдбовни.
А ти с вълните пак флиртуваш
и чуваш музика прекрасна.
„Обичам те!" - по пясъка рисуваш
под звуци на мелодия безгласна.
Над тебе гларуси прелитат,
танцуват в облаците бели
и сякаш искат да попитат
със теб не сме ли полудели.
Прекрасни, влюбени, красиви,
по пясъка вървиме боси,
морето гледа ни щастливи
и вятър на криле ни носи.
Отново пак си край морето
и шепота му пак дочуваш,
но вече няма го момчето -
с вълните само си флиртуваш.
© Валка Все права защищены