Море, пясък, вълни...
Море, пясък, вълни - мечти;
Вечер, звезди, път - без следи;
Лице, щастие, тъга - сълзи;
Сърце, тупти, рана - боли;
Стъпки, тишина, врата - празнота;
Стая, прозорец, легло - самота;
Живот, любов, следи - завинаги!
© Мирослава Иванова Все права защищены
Поздрави!