1 авг. 2017 г., 07:12

Морето е оловно 

  Поэзия » Другая
294 0 3

Морето е оловно.
И тежи.
Погълнало човешки мрак и грях,
помъкнало неволни тишини
на волни пътешественици
в свят, 
отпуснат във платната на съдби
по-силни от самите тях.
Морето дави в своите вълни
на мъката им
сдържания
плач.

 

© Надежда Тошкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??