18 июн. 2007 г., 10:05

Морето и небето 

  Поэзия
1470 0 15
Морето и небето се вълнуват
и впили взор едно във друго,
без дъх от нежност се обичат,
с любов се оцветяват в синьо.
В лазурната си длан небето
е приютило птици лекокрили,
по тях изпраща на морето,
целувчени сигнали сини.
Тогава чайките се спускат
на белите вълни в сърцето,
и с много синьо се целуват
в лазурие небето и морето.

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??