Морето пенливо отново зове ме
такa, както някога,
преди много време,
когато от него откъсната бях,
когато във търсене
години пропилях...
Тогава, далече, далеч и сама,
прашинка във вятъра
търсех дома.
И ето, открих го - то е вътре в мен,
аз съм капка от него
и след последния си ден...
20.I.2010 T.R.
© Теодора Арнаудова Все права защищены