Целува ме море с горчиви устни
и бързо дръпва се завчас.
А пясъкът с горещите си пръсти
държи ме здраво в свойта власт.
Дори и мидите се разсъбличат
и ме обсипват с перлен прах
Крещят ми чайките, че ме обичат
и молят ме да литна с тях
В ръце държа вълшебна раковина-
магия крие в своя глас.
Когато аз от тука си замина
тя ще ме връща пак при вас.
13.09.2021
НадиКа - Н.Тодорова
© Надежда Тодорова - НадиКа Все права защищены