Слънчеви звезди
по морето плуват.
Гонят се вълни,
чайки се целуват.
Слънцето блести
в безкрайна синева.
Де слива се с небето
там в далечина.
В шепите събирам
морските звезди.
Отново в сърцето
прокрадват се мечти.
© Лилия Нейкова Все права защищены