МОРСКО КОНЧЕ
Исках да живея
като малка фея,
кацнала на клонче
с морското си конче…
Исках да се смея,
като птица да се рея
с обич в сърцето
сред лазура на небето…
Исках да успея
да превърна змея
в сбъдната мечта,
в принц от светлина…
© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены