Тя имаше сърце от пясък.
В нея лееха се морските вълни.
Косите ѝ-от слънчев блясък,
от бледорозови перли - очи.
Тя живееше без страх и ограничения.
Морето ѝ даваше безгранична свобода.
Ефирни и нежни, с ритъма на вятъра
бяха нейните движения.
Любовта беше морската вода.
Тя имаше тайни, преплетени
във разноцветни водорасли.
Морската пяна отмиваше нейните сълзи.
Смехът ѝ гонеше вълните опасни.
В скалите криеха се нейните мечти.
Тя не беше сама, беше щастлива.
Плуваше със синия делфин.
А когато слънцето залязва,
тя изчезваше и появяваше се
във всеки един.
© Майчето Все права защищены