МОТОРНО БИТИЕ
Дойде ни нанагорно
битието ни моторно –
гълта много нафта
влакът “Пуфта-пафта”…
Колата се катурна,
бюджетът ни се сурна –
вървиме нанадолу,
мизерия до голо…
Работят по въпроса,
но раята си е боса –
не жъне и не чука,
а рови по боклука…
Простотия ни залива
като лютата коприва –
излязоха негодни
дейците ръководни,
избраниците ни народни!
© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены