Дойде ни нанагорно
битието ни моторно...
Гълта много нафта
влакът "Пуфта-пафта"...
Колата се катурна,
бюджетът ни се сурна...
Вървиме нанадолу -
мизерия до голо...
Работят по въпроса,
ала раята си е боса -
не жъне и не чука,
а рови по боклука...
Простотия ни залива
като лютата коприва...
Излязоха негодни
героите народни
и дейците ръководни!...
© Лиляна Благоева Андреева Все права защищены