Моя късна любов
Моя късна любов, добър ден!
Уморих се от дългото чакане
и сега ти подавам измръзнала длан
и те гледам с очите изплакани.
Във косите ми паднаха ранни слани.
Вятър лют ми опърли лицето,
но копнеех във дългите нощи и дни
и стаявах надежда в сърцето.
Моя късна любов, добър ден,
късен грозд от отминало лято!
Ти не тръгвай! Остани тук при мен!
Ти си всичко, което съм чакала!
© Таня Ив Все права защищены