3 янв. 2008 г., 09:26

Моя любов 

  Поэзия » Любовная
816 0 5

Моя любов, замълчи!

Не разказвай на никого още,

как се срещнаха наште очи,

как засенчиха слънцето! Нощ е...

 

Не избързвай да видиш деня -

да се скрием във мрака вълшебен,

да се сгушим във тази мечта

и да бъдем един - друг потребни.

 

Да се имаме днес в тъмнина,

че не знаем какво ще се случи,

щом целуне ни ранна зора -

може бяла слана да ни смръзне.

 

Замълчи ти, любов, замълчи!

Но... към утрото пътя си спреш ли,

мойта вяра не ще ти прости!

Не, не спирай към мене вървежа!

© Анита Габровска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??