9 янв. 2018 г., 01:09  

Моя любов невъзможна... 

  Поэзия » Любовная
453 2 5

МОЯ ЛЮБОВ НЕВЪЗМОЖНА…

 

Моя любов невъзможна –

толкова чиста и свята,

толкова проста и сложна,

светиш тъй ярко в тъмата.

 

Моя любов русокоса,

още те чакам с надежда.

Още ме мъчи въпроса:

кой се в очите ти вглежда?

 

Моя любов синеока,

в мрачния ден некрасив,

ти си едничка посока,

ти си едничък мотив.

 

Моя любов откровена,

винаги теб ще желая,

в тебе откривам вселена,

пълна с благàта на Рая.

 

Моя любов невъзможна,

имам от тебе аз нужда.

Моя любов невъзможна,

моя не си, а си чужда!...

© Раммадан Л.К. Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??