Ти за мене си невероятен опиат -
като вода студеничка през лято,
като чайка, кацнала на мойто рамо,
която отделена е от свойто ято.
Мислите потънали в Тихия океан,
рибите се крият в някакъв корал,
водата се бошува и силно се пени,
а ти незнайно как, сърцето ми плени.
© Есенен блян Все права защищены
Винаги знай, че: - читателите искат начало, изложение и поетичен завършек на всяко стихо.
Така, де! Трябва да ги пленим... за да ни четат.
Поздрави от мен!