Сред тревички сини тичам,
те са облачета меки.
Дрехи вятърни обличам
и усмихвам се на всеки.
Аз съм капчица вълшебство,
пламъче магична смес.
Всички знаят името ми - Детство -
и да бъда с вас, за мен е чест!
Моят дом е вашето сърце
и нямам нужда от фалшиви сцени!
Всеки може в себе си да е дете
щом частица пази той от мене!
29.07.2016.
Георги Каменов
Честит Първи учебен ден :0))
© Георги Каменов Все права защищены