17 мая 2014 г., 22:00

Моят град 

  Поэзия
358 0 0

Моят град, изпълнен

с всяка красота,

по улиците виждам 

радостта  и любовта.

 

Не виждат само моите очи

грубост, злоба и лъжи,

породени от безцветността,

закриващи нечия душа.

© Никола Диманов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??