Искам да бягам по вълните
и да се гмуркам на дълбоко,
а на Орфей със лирата,
да съм същинска чучулига.
Искам да нося бяла риза,
с частица Божия харизана
и да лекувам всички болни,
на бели криле литнали волно.
Отгатнах аз тайна вселенска,
с моята крачка последна,
със святост кръст да оставя
и храм на моето богатство.
© Мариола Томова Все права защищены