Без дъх ти да ме оставяш, всеки път,
да желая теб - никой друг!
В теб да съм стаена, в едната топлина,
в прегрътката ти тиха, молеща за любовта!
В очите тайни да потъна, обзета от греха,
върва направо, без да зная - със теб как ще изгоря!
Ръцете ти ме искат в нощта, искам тях да ги обичам -
само с теб да съм сега!
Винаги ще искам силния до мене мъж,
който ме подкрепя и в студ, и в дъжд!
Ти да си истината моя, сияеща от любовта,
галеща очите плахи, идваща от вечността!
Тихата ти ревност с моята да притопя,
да си силно мой ще, ти повтарям - сляпо в греховността!
© Фатиме Тибер Все права защищены