Моят принц
Ти си принца и в лято и зима,
и стопяваш безкрайният мрак,
който внася тревоги, ранима -
се изгубвам в живота без бряг!
Ти си принца от слънчеви ласки
притворили тъмата ми в ден,
от жарави в зениците ясни -
хоризонта шепти вдъхновен!
Ти ми моята вярна посока,
аз не мога, не мога без теб!
В колесница сърдечна комфорта
любовта като слънце расте!
Ти си щедър, суров, но и нежен,
моя прелест, върховен герой!
В този свят тъй красив и метежен,
твоят дом от любов е и мой!
ЛЪЧИСТА
© ЛЪЧИСТА Все права защищены