Моят свят
Тук аз командвам, аз живея.
Тук аз разделям и аз владея.
Защото тук е моят свят,
но той е мой макар и небогат.
В моя свят притежавам аз!
В него вичко е под моя власт!
Тук всяка грешка ми е разрешена,
тук всяка мисъл ми е подчинена.
Тук няма сълзи, няма самота.
Тук има вечна свобода.
В моя свят всичко си е мое,
не съществува в него дума като "твое"!
Тук мога да мечтая с дни,
тук всичко в мен трепти.
Тук мога с години да не спя.
Тук мога високо да летя.
Моят свят е за мен - не за вас!
В него командвам и живея аз!
Тук всичко тлее, всичко блести.
Тук всичко изгаря, нищо не спи.
Тук няма време, няма часовник.
Тук за всичко аз съм си виновник.
В моя свят всичко е под моя власт.
В моя свят ще правя каквото реша Аз!
Кремена Кънчева Кънчева 18год.
24.09.2005год.
Посветено е на всички, които си мислят, че могат да
ми заповядват и че могат да се бъркат в мислите ми...
© Д-р Кремена Кънчева Все права защищены