3 мар. 2008 г., 18:55

Моят свят... 

  Поэзия
992 0 3
Чувството, когато си предаден и злоупотребата с доверието ти, те убива?!
Представи си живот, пълен с предателства, без искрени усмивки...
Така само би влязъл в моя свят... в моята приказка...!

© Теодора Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??