Моят свят е несбъднатост
в твойте очи.
Моят свят е така непривичен,
за тебе?!
Всеки път, щом затворя очи,
знам, че нещо обаче
се сбъдва от него.
Моят свят?!
Неразбран и безличен
ще остане за тях.
Неприличен.
Не блестящ, малко повече
сив, и досущ -
с вкус на кисело вино.
Неспокоен – за теб и за мен.
Но за тях?!
И различен,
безкрайно
различен … за тях.
© Нели Все права защищены
Поздравчета!