Не, и тази вечер, не –немислимо - отново да мисля за тебе...
Желая да зърна света си различен, без твоя спомен обаче!...
Искам да вярвам, че не ти създаваш красотата му вече
но, не и тази вечер не, отново знам ще мисля за тебе,
защото ти си както винаги неговия център, душа, сърце...!
Тогава ти ще обикаляш с мене цялата вселена,
за да намерим нашето безкрайно пространство
тогава любовта ни управлява и болката си отива...!
Тогава знам че ти си щастието и радостта за които копнея...
Но, не и тази вечер не, отново чувствам твоето отсъствие,
защото днес ти избяга от моя свят отново и се скри в твоя...!
Тогава аз обикалям изгубен, а вселената плаче,
и аз те търся в тишината на това безкрайно празно пространство...!
Тогава самотата ме управлява и болката ме завладява...!
Тогава знам че ти си щастието и радостта, от които се нуждая...!
Исках времето проклето да спре в мига на твоето пристигане,
но, не и тази вечер не...,
защото то реши – проклето - да спре в мига на твоето заминаване...!
Но чувствам аз сега дълбоко в себе си че нощта умира и деня се ражда,
защото тебе виждам аз сега, тъй красива и част от моя свят отново...!
Да, тази вечер да – непрестанно искам да мисля за теб
Защото ти си както винаги неговия център, душа, сърце...!
Тогава ти ще обикаляш с мене цялата вселена,
за да намерим нашето безкрайно пространство
тогава любовта ни управлява и болката си отива...!!!...
© Лили Вълчева Все права защищены
Радвам се,че се отби приятелко!Светъл ден и прегръдки!!!