Моят свят
Усмивка сияйна на малко дете,
полет на птици две в синьо небе,
вятър- немирник в моминска коса,
тревата, окъпана в нежна роса-
песенен звън е това в мойта душа!
Старата къща, която мълчи,
залез, окъпан в златисти лъчи,
светлина, заискряла в твойте очи,
дъгата усмихната в дъждовния ден-
всичко това е частица от мен!
© Павлина Иванова Все права защищены